TOIMITUSEHDOT

Koruliike Pearly Parrot, y-tunnus 1572279-4, myy verkkokaupassaan PEARLYPARROTJEWELRY.FI korutuotteita yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Mikäli haluat tilata tuotteitamme Ahvenanmaalle, ota ensin yhteyttä sähköpostitse info@pearlyparrot.fi erillisveromenettelyn vuoksi.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja valitsemalla sopiva maksu- ja toimitustapavaihtoehto. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat sekä toimitustavat ja -kulut

Tilaukset voi maksaa verkkopankissa Checkout-verkkomaksupalvelun kautta joko verkkopankkimaksuna tai Visa/Mastercard -korttimaksuna sekä MobilePay-, OP lasku-, Pivo- maksuina sekä Jousto laskulla tai osamaksulla.

Tilauksia ei voi tehdä ennakkolaskulla eikä postiennakolla.

MUISTA PALATA MAKSUTAPAHTUMAN JÄLKEEN TAKAISIN VERKKOKAUPPAAN. MUUTEN MAKSU PERUUNTUU EIKÄ TILAUS TULE VOIMAAN.

TUTUSTU HUOLELLISESTI ALLA OLEVIIN MAKSUEHTOIHIN!

Checkout-palvelun maksuehdot:

https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Checkout-palvelun kuluttajatuki:

https://checkout.fi/kuluttajatuki/

OP Osta laskulla maksuehdot

  • Yli 20-vuotiaille Suomessa asuville, joilla suomalainen henkilötunnus
  • 50-5000 € ostoksille
  • Ensimmäiselle maksuerälle korotonta maksuaikaa 30 päivää
  • Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla
  • Luotonantaja tarkistaa luotto- ja osoitetiedot
  • Laskutuslisä ostajalle 2 €/kk

Luotonantaja on OP Yrityspankki Oyj. Kuluttajien kysymyksiin vastaa rahoituksen asiakaspalvelu: kuluttajarahoitus@op.fi

Jousto lasku ja osamaksu maksuehdot

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30-3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto -verkkokaupan mukavin maksutapa!

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen noin 2-5 arkipäivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla sekä tilauskohtaisesti asiakkaalle sähköpostilla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja ilmoitus tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@pearlyparrot.fi tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen.

Tilattu ja vastaanotettu tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa, hyvin kolhuilta suojattuna. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Poikkeukset peruutusoikeuteen

Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta.

Palautusosoite:

Koruliike Pearly Parrot

Kutojantie 6-8

02630 Espoo

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 15 euron maksun meille koituvien turhien kulujen kattamiseksi.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Nämä ehdot on tarkistettu ja päivitetty 16.6.2021 ja ne ovat voimassa toistaiseksi.