Pearly Parrot Jewelry 

Käsintehdyt korkealaatuiset helmikorut

Pearly Parrot Jewelry -korut ovat sarja helmikoruja, joissa yhdistyvät korkea laatu, suomalainen kädentaidon osaaminen, upeat ja yksilölliset materiaalit sekä persoonallisuus.

PearlyParrotJewelry -korut ovat syntyneet rakkaudesta helmiin, intohimosta luonnon kauneuteen ja halusta oppia. Koruissa käytetyt helmet ovat yksittäiskappaleita, siksi kaikki valmiit korut ovat myös uniikkeja.

Haluamme koruissamme näkyvän yksilöllisyyden ja käsintehdyn leiman. Pearly Parrot Jewelry-korut on tarkoitettu henkilöille, joille persoonallisuus ja laadukas, yksilöllinen tyyli merkitsee paljon.

Meille paikallisuus ja kotimaisuus on tärkeää. Kaikki Pearly Parrot Jewelry-korut tehdään omassa toimitilassamme Espoossa. Haluamme, että korumme ovat alusta alkaen lähellä asiakasta. Avainlippu-tunnustettu helmiasiantuntijapalvelumme on asiakkaan lähellä suunnittelusta korjauksiin ja korujen huoltoon.

Korutuotannon eettisyys ja kestävä kehitys ohjaa vahvasti toimintaamme. Pearly Parrot Jewelry -koruihin valitsemamme helmet ovat makeanveden helmiä lukuunottamatta pääosin kestävän kehityksen mukaista tai jäljitettävää helmituotantoa. Tahitihelmet ja Etelämeren helmet viljellään olosuhteissa, joissa meriluonnon puhtaus, monimuotoisuuden säilyminen ja ilmastonmuutoksen hillitseminen sekä alan työntekijöiden hyvät työolot ovat keskeiset arvotekijät. Ostamalla korkealaatuisen, kestävän kehityksen helmikorun tuet samalla merien suojelua ja vaikutat puhtaan luonnon säilymiseen.

Pearly Parrot Jewelry -korujen tarina on saanut alkunsa ihastuksesta, harrastuksesta, uuden tien valinnasta. Ennen kaikkea tarina on saanut alkunsa helmistä, merten jalokivistä, merenneidon kyynelistä, jotka vievät sydämen mukanaan. 

Haluatko tietää enemmän helmistä? Helmiakatemia on sinua varten.