Pearly Parrot Jewelry 

Käsintehdyt korkealaatuiset helmikorut

Pearly Parrot Jewelry -korut on kotimainen helmikorusarja, jossa yhdistyy korkea laatu, suomalainen kädentaidon osaaminen, upeat ja yksilölliset materiaalit sekä persoonallisuus.

Pearly Parrot Jewelry -korut ovat syntyneet rakkaudesta helmiin, intohimosta luonnon kauneuteen ja halusta oppia. Koruissa käytetyt helmet ovat yksittäiskappaleita, siksi kaikki valmiit korut ovat myös uniikkeja.

Haluamme koruissamme näkyvän yksilöllisyyden ja käsintehdyn leiman. Pearly Parrot Jewelry-korut on tarkoitettu henkilöille, joille persoonallisuus ja laadukas, yksilöllinen tyyli merkitsee paljon. Henkilöille, joille korut ovat pukeutumisen viimeistelijöitä, ilostuttajia ja huomion kiinnittäjiä.

Meille paikallisuus ja kotimaisuus on tärkeää. Kaikki Pearly Parrot Jewelry-korut tehdään omassa toimitilassamme Espoossa. Haluamme, että korumme ovat alusta alkaen lähellä asiakasta. Avainlippu-tunnustettu helmiasiantuntijapalvelumme on asiakkaan lähellä suunnittelusta korjauksiin ja korujen huoltoon sekä neuvontaan.

Korutuotannon eettisyys ja kestävä kehitys ohjaavat vahvasti toimintaamme. Pearly Parrot Jewelry -koruihin valitsemamme helmet ovat makeanveden helmiä lukuunottamatta pääosin kestävän kehityksen mukaista tai jäljitettävää helmituotantoa.

Tahitihelmet ja Etelämeren helmet viljellään olosuhteissa, joissa meriluonnon puhtaus, monimuotoisuuden säilyminen ja ilmastonmuutoksen hillitseminen sekä alan työntekijöiden hyvät työolot ovat keskeiset arvotekijät. Ostamalla korkealaatuisen, kestävän kehityksen helmikorun tuet samalla merien suojelua ja vaikutat puhtaan luonnon säilymiseen.

Kaikkiin tahiti-, etelämeren- ja akoyahelmikoruihimme liitämme mukaan laatutodistuksen. Samoin todistus tulee yli 500 euron hintaisten makeanveden helmikorujen mukana.

Pearly Parrot Jewelry -korujen tarina on saanut alkunsa ihastuksesta, harrastuksesta, uuden tien valinnasta. Ennen kaikkea tarina on saanut alkunsa helmistä, merten jalokivistä, merenneidon kyynelistä, jotka vievät sydämen mukanaan. 

Online-myymälämme palvelee sinua henkilökohtaisesti. Kaikista koruista saat helposti lisätietoja ja neuvontaa puhelimitse, whatsappilla tai sähköpostitse. Päävalikosta löydät myös paljon muita tuoteryhmiä.

Koruihin voi tutustua myös yrityksen tiloissa ajan varaamalla (klikkaa tästä). Valmistamme helmikoruja myös tilaustyönä. Saat meiltä myös gemmologin ja helmiasiantuntijan arviointipalvelut. Tervetuloa asioimaan showroomiimme Espooseen!

Onko sinulle korualan yritys - kiinnostaako jälleenmyynti uniikkien helmikorujen kanssa? Ota yhteyttä toimistoomme!

Haluatko tietää enemmän helmistä? Helmiakatemia on sinua varten.