Pearly Parrot Jewelry 

Lisätietoa käsintehdyistä helmikoruista

Pearly Parrot Jewelry -korut on kotimainen helmikorusarja, jossa yhdistyy korkea laatu, suomalainen kädentaidon osaaminen, upeat ja yksilölliset materiaalit sekä persoonallisuus.

Pearly Parrot Jewelry -korut ovat syntyneet rakkaudesta helmiin, intohimosta luonnon kauneuteen ja monimuotoisuuteen, ja halusta oppia. Koruissa käytetyt helmet ovat yksittäiskappaleita, siksi kaikki valmiit korut ovat myös uniikkeja.

Korujen tekijä on Koruliike Pearly Parrotin omistaja ja pienyrittäjä, gemmologi-helmiasiantuntija Sirpa Kurvinen (enemmän www.pearlyparrot.fi), apuna myös läheisiä kollegoita.

Haluan koruissani näkyvän yksilöllisyyden ja käsintehdyn leiman. Pearly Parrot Jewelry-korut on tarkoitettu henkilöille, joille persoonallisuus ja laadukas, yksilöllinen tyyli merkitsee paljon. Henkilöille, joille korut ovat pukeutumisen viimeistelijöitä, ilostuttajia ja huomion kiinnittäjiä.

Minulle paikallisuus ja kotimaisuus on tärkeää. Kaikki Pearly Parrot Jewelry-korut tehdään omassa toimitilassani Espoossa. Haluan, että koruni ovat alusta alkaen lähellä asiakasta. Avainlippu-tunnustettu helmiasiantuntijapalvelumme on asiakkaan lähellä suunnittelusta korjauksiin ja korujen huoltoon sekä neuvontaan.

Korutuotannon eettisyys ja kestävä kehitys ohjaavat vahvasti yrityksen toimintaa. Pearly Parrot Jewelry -koruihin valitsemani helmet ovat makeanveden helmiä lukuunottamatta pääosin kestävän kehityksen mukaista tai jäljitettävää helmituotantoa. Kaikki koruissa käytettävät helmet valitsen ja ostan yksilöllisesti ja harkiten hyödyntäen vuosien aikana kertynyttä osaamistani ja helmien tuntemustani, ilman turhia välikäsiä.

Tahitihelmet ja Etelämeren helmet viljellään olosuhteissa, joissa meriluonnon puhtaus, monimuotoisuuden säilyminen ja ilmastonmuutoksen hillitseminen sekä alan työntekijöiden hyvät työolot ovat keskeiset arvotekijät. Ostamalla korkealaatuisen, kestävän kehityksen helmikorun tuet samalla merien suojelua ja vaikutat puhtaan luonnon säilymiseen.

Kaikkiin tahiti-, etelämeren- ja akoyahelmikoruihini tulee mukaan laatutodistus. Samoin todistus tulee yli 500 euron hintaisten makeanveden helmikorujen mukana.

Pearly Parrot Jewelry -korujen tarina on saanut alkunsa ihastuksesta, harrastuksesta, uuden tien valinnasta. Ennen kaikkea tarina on saanut alkunsa helmistä, merten jalokivistä, merenneidon kyynelistä, jotka vievät sydämen mukanaan. 

Verkkokaupassakin palvelen sinua henkilökohtaisesti. Kaikista koruista saat helposti lisätietoja ja neuvontaa puhelimitse, whatsappilla tai sähköpostitse. Päävalikosta löydät myös paljon muita tuoteryhmiä.

Koruihin voi tutustua myös yrityksen tiloissa ajan varaamalla (klikkaa tästä). Valmistamme helmikoruja myös tilaustyönä. Saat meiltä myös gemmologin ja helmiasiantuntijan arviointipalvelut. Tervetuloa asioimaan työhuoneelleni Espooseen!

Helmien ystäville, harrastajille sekä alalla työskenteleville suosittelen tutustumista ylläpitämääni Helmiakatemia-tietosivustoon. Runsaan helmitiedon lisäksi sieltä voi varata myös helmiaiheisia pienkoulutuksia.

-Sirpa

Haluatko tietää enemmän helmistä? Helmiakatemia on sinua varten.