PearlyParrotJewelry 

Käsintehdyt korkealaatuiset helmikorut

PearlyParrotJewelry -korut ovat sarja helmikoruja, joissa yhdistyvät korkea laatu, suomalainen kädentaidon osaaminen, upeat ja yksilölliset materiaalit sekä persoonallisuus.

PearlyParrotJewelry -korut ovat syntyneet rakkaudesta helmiin, intohimosta luonnon kauneuteen ja halusta oppia. Koruissa käytetyt helmet ovat yksittäiskappaleita, siksi kaikki valmiit korut ovat myös uniikkeja.

Haluamme koruissamme näkyvän yksilöllisyyden ja käsintehdyn leiman. PearlyParrotJewelry-korut on tarkoitettu henkilöille, joille persoonallisuus ja yksilöllinen tyyli merkitsee paljon.

Meille paikallisuus ja kotimaisuus on tärkeää. Kaikki PearlyParrotJewelry-korut tehdään omassa liikkeessämme Helsingissä. Haluamme, että korumme ovat alusta alkaen lähellä asiakasta.

PearlyParrotJewelry -koruihin valitsemamme helmet ovat makeanveden helmiä lukuunottamatta kestävän kehityksen mukaista helmituotantoa. Tahitihelmet ja Etelämeren helmet viljellään olosuhteissa, joissa meriluonnon puhtaus ja monimuotoisuuden säilyminen sekä ilmastonmuutoksen hillitseminen ovat keskeiset arvotekijät. Ostamalla korkealaatuisen, kestävän kehityksen helmikorun tuet samalla merien suojelua ja vaikutat puhtaan luonnon säilymiseen.

PearlyParrotJewelry -korujen tarina on saanut alkunsa ihastuksesta, harrastuksesta, uuden tien valinnasta. Ennen kaikkea tarina on saanut alkunsa helmistä, merten jalokivistä, merenneidon kyynelistä, jotka vievät sydämen mukanaan. 

Haluatko tietää enemmän helmistä? Helmiakatemia on sinua varten.